1 milion de oameni lunar: profesionişti din IT, publicitate, media, advertising să lucreze rapid,eficient şi în siguranţă.

< >

Transfer.ro este folosit zilnic de către
oameni cu profesii liberale, organizaţii şi companii.

 • Aveam un server de ftp până acum 2ani. Pe urmă, am trecut pe un serviciu de cloud. Plăteam 200 de dolari pe lună şi aveam, de fapt, nevoie doar de 20 GB din cei 100 alocaţi. Netul extern ne costa 100 de euro pe lună şi voiam ca fişierele să ajungă AZI la tipografie, nu în 8 ore. Aşa că foloseam servicii gratuite. Până când unul dintre ele s-a inchis brusc fix când trebuia să printăm 1.200 de invitaţii. După experienţa asta, plătim un cont la Transfer.ro.

  Gabriel Brailă, Director executiv

  Tipografix

 • Transfer.ro ne-a ajutat să trimitem mai simplu fişiere mari, pe care altfel ar fi trebuit să le trimitem folosind modalităţi mult mai complicate. În plus, datele pe care le transferăm sunt adeseori confidenţiale, deci avem nevoie de un serviciu securizat şi de încredere pentru transmiterea lor. Contul premium de la Transfer.ro asigură toate aceste lucruri, plus viteză. Transfer.ro este un site securizat şi asta ne conferă încredere în acest serviciu.

  Mădălin Dumitru, Director

  BizNet Techvertising

 • Am intrat pe transfer.ro acum câţiva ani, primind un pont de la un prieten.
  Am început să-l folosesc, din ce în ce mai mult atât eu, cât şi colegii mei. Producţia şi DTP-ul au profitat cel mai mult de el. Ce ştie puţină lume, cred, este faptul că serviciul funcţionează impecabil şi afară.
  Noi am trimis fişiere foarte mari către ţări din regiune. Au început să-l folosească şi ei.
  Cred ca transfer.ro este unul dintre cele mai utile instrumente pentru o agenţie de publicitate.

  Adrian Ţulucă, Executive Director

  Propaganda

 • Nu cunosc foarte multe persoane în industria de comunicare, care să nu folosească sau să nu fi folosit la un moment dat transfer.ro.
  Personal, îl folosesc încă de când a fost lansat. M-am bucurat atunci că rezolvă o problemă de care mă loveam frecvent: faptul că nu toţi oamenii au instalat şi ştiu să folosească aplicaţii FTP.
  Cu siguranţă este una dintre cele mai bune aplicaţii online din România.

  Costin Radu, Managing Partner

  The geeks

 • E un serviciu care mi-a simplificat foarte mult munca.
  Lucrez cu deadline-uri foarte strânse şi e foarte important ca materialele video să fie trimise la timp.
  Transfer.ro mă ajuta să comunic rapid şi eficient cu întreaga echipă

  Iulian Pană

  director de producţie film/TV

Pentru întrebări, clarificări şi felicitări cu ocazia noului transfer.ro, sună-ne la: 031.821.0173