Despre noi

Ca sa ce?
Transfer.ro este serviciul de curierat digital care ajută zilnic să lucreze rapid, eficient şi în siguranţă: arhitecţi, medici, art directori, dtp-işti, client service, editori video, designeri de sunet, proprietari de IMM-uri, tipografi, vânzători, artişti, fotografi, operatori, proiectanţi, ingineri etc.

Preţuim timpul şi credem că oamenii talentaţi au lucruri mai bune de făcut decât să plimbe stick-uri sau DVD-uri şi mai ales că au nevoie de parteneri stabili care să le permită să se concentreze pe ce fac ei cel mai bine.

Să fim sinceri: să construieşti un site nu este atât de greu. Prima versiune a Transfer.ro ne-a luat doar două zile. Dar să ţinem pe picioare un serviciu complex de transfer de fişiere este un lucru pe care l-am perfecţionat în timp.

În ultimii ani, am reuşiţ să rezolvăm o mulţime de probleme precum: fişierele sunt prea mari pentru a fi trimise prin e-mail, ftp-ul este complicat de setat/utlizat, curierul nu are cum să ajungă pe şantier, un renumit artist român trebuia să trimită rapid la New York portofoliul său complet şi România o să fie prezentă la cea mai important eveniment de artă din lume.

Transfer.ro a pornit în 2003, pentru a ne rezolva nouă o problemă. Câţiva ani am testat şi învăţat. În 2007 am alocat o echipă exclusiv dezvoltării acestui serviciu şi ne-am concentrat toate eforturile pentru a oferi soluţii rapide şi sigure celor care folosesc Transferul în scopuri profesionale. În 2010 am introdus serviciile Premium, oferind la acel moment posibilitatea de a transferă fişiere de până la 2 GB cu confirmare de primire şi manager de fişiere şi, tot atunci, am lansat softul minune Transfer Desktop.

În 2013 vă ajutăm să asteptaţi mai puţin:adică sa transferaţi fişiere chiar şi de 4,7 GB la un preţ cinstit. Am transferat până acum 9.000 TeraBiţi de date (adică 250.000/ două sute cinci zeci de mii de DVD-uri), care au călătorit miliarde de kilometri. Peste 3 milioane de români au folosit cel puţin o dată serviciile noastre.

Să aveţi spor la treabă şi la transfer!
Noi

Serviciul a fost prelucrat şi finisat de 5 programatori, un tester, 2 specialişti customer suport, un om de marketing şi comunicare, 2 designeri, un consultant de brand şi o echipă de experţi în securitate web.

Pentru întrebări, clarificări şi felicitări cu ocazia noului transfer.ro, sună-ne la: 031.821.0173